Boendealternativ 

 

MårtenLiens Gård erbjuder centralt boende med självhushåll - 100 m till VM-åttan. 800 m till Åre Centrum med affärer. Skiduthyrning 200 m. Åre Fjällby servicehus med bl a restauranger och nöjesliv (Bygget) 100 m. Bageri 300 m och 75 m till skidbacken!

 

 


Gulstugan

 

-- Gulstugan.jpg

Gulstugan innehåller två nästan identiska spegelvända lägenheter, en mot söder och en mot norr. Byggår 2005. Varje lägenhet är på 80 kvm fördelat på två våningar. Lägenheterna har 5 bäddar totalt (tyvärr ej möjlighet till extrabädd).

 

-- 82_liten.gif   -- 77_liten.jpg  -- 68_liten.jpg  -- 93_liten.jpg  -- 89_liten.jpg  -- Plan1_2_rensad_liten.gif


Plan 1 innehåller hall, kombinerat kök/matplats/storstuga, ett litet sovrum för en person och wc i hallen.
Plan 2 innehåller två sovrum med vardera två sängar, dusch och wc.

 

Lägenheterna är utrustade med kabelTV, torkskåp, diskmaskin, kyl/frys, spis med ugn och microugn. Låsbart skidförråd. Tillgång till WIFI. 

 

 

Stallet

 

-- Stallet.jpg

Den gamla stallbyggnaden innehåller tre identiska lägenheter byggda i början av 90-talet. Varje lägenhet är på 42 kvm fördelat på två våningar.

 

-- 19_liten.jpg  -- 34_liten.jpg  -- 38_liten.jpg  -- 41_liten.jpg  -- 51_liten.jpg

 

Plan 1 innehåller entré, dusch/wc samt kök med matplats.

Plan 2 är ett loftrum med två sköna sängar och en sittgrupp med bäddsoffa innehållande 1 extrabädd (lämplig för barn/ungdom).

 

Lägenheterna är utrustade med kabelTV, torkskåp, diskmaskin, kyl/frys, spis med ugn och microugn. Låsbart skidförråd. Tillgång till WIFI. I källarplanet finns vår bastu med avslappningsrum.